Leksikon – Entré

Forord:

Leksikon skal betragtes som mit eget indsamlede og organiserede opslagssted, som jeg blot viser andre. – Se også Disclaimer.

Fra Leksikon kan man komme til forskelligartet information der hovedsageligt relaterer sig til Fysiurgisk massage, Thaimassage, idrætsmassage, bindevævsmassage, skadebehandling, akupressur og zoneterapi. – Således vedrører dette Leksikon denne hjemmesides primære del: Mobil massør tilbyder eksklusiv massage – og har relation til: Massagens fordele.

Se Leksikon opdelt i 8 områder.

Desuden er udvalgte lidelser og sygdomme beskrevet, idet der for nogle teksters vedkommende er tale om stof for lidt viderekomne. Latin er jo svært at komme udenom på dette område, men er i videst mulig udstrækning oversat til dansk.

Generelt, men især vedrørende sygdomme og lidelser er alle tekster af vejledende/orienterende/ikke fyldestgørende karakter – idet det pointeres at læge altid skal konsulteres ved lidelser, sygdomme og ved mistanker herom.

Illustrationer (hovedsageligt, mine egne tegninger/skitser) er tilknyttet mange tekster. – Se en illustration.

Betingelser gældende for denne leksikondel er, at læsning af – og eventuelle følger forbundet hermed er helt på læsers eget ansvar og risiko. En del af stoffet er dybt betragtet, og andre dele er mere overfladisk anskuet – men intet er udtømmende. – Se også Disclaimer.

Husk altid: At kun en læge kan stille diagnoser, undersøge patienter, beskrive sygdomme og lidelser m.v. korrekt og behandle på korrekt vis – og hele denne leksikondel skal alene betragtes som min egen opslagsbase – helt uden ansvarlighed/garanti for rigtighed/validitet af indhold, som kan være mit eget skrevne eller andres.

Husk også: At der siden dette er skrevet, meget vel kan være fremkommet ny viden og betydeligt forbedrede behandlings­metoder, som kan ændre respektive prognoser, sygdomsforløb m.v.

Husk også: At man ”kan få” alverdens symptomer, blot ved at læse om dem.

Efterfølgende er således til dem der er særligt interesseret i at få dybere indsigt i emnerne i Leksikon – og i at se tilhørende tegnings ­illustrationer.


Herunder ser du links til et udvalg af lidelser og sygdomme:


.

LEKSIKON er opdelt i følgende 8 områder:

1. Nogle af menneskets nøgletal.

2. Blodsystem.

3. Hud.

4. Lymfesystemet – og ødemer.

5. Muskler.

6. Nervesystemet.

7. Sener og led.

8. Skellet og knogler.


Herunder i Galleriet ser du andre ting som er knyttet til Leksikon:


CTRL + Home bringer dig til toppen af denne side. – Eller klik hér.

Gå til starten af hjemmesiden: Forside.