Fugle

Du kan hér på denne side se fotos af foreløbigt over100 fuglearter, som er mine egne (ophavsretsligt beskyttede) fotos fra indland og udland. Se også Disclaimer.

Mange har forbløffende meget viden om fugle, og det er meget interessant at se andres fotos af fugle på forskellige lokaliteter og på forskellige årstider.

Jeg har været interesseret i fugle siden jeg var dreng, og har samlet en del blandede nye og gamle fotos, som jeg selv har optaget ude i naturen – i indland og udland. Fotos er optaget som man ser det ude i naturen, under alle mulige vilkår og vejrlig.

Er du interesseret i at erhverve dig nogle af disse, er de til salg – og du skriver bare billednumrene til mig (under kontakt), så finder vi en rimelig pris – os fuglefolk imellem. – Det er muligt at nogle af de viste fotos foreligger i bedre opløsning, end du ser.

Det er med vilje at ikke alle fotos har fuglenavn, da fuglekendere formentlig ikke er i tvivl om viste art, idet dog nogle fotos nok lige må granskes. – Vandmærker er bevidst (og i tillidens navn) ikke tilføjet fotos, fordi man får mest ud af at se billederne, uden forstyrrende elementer.

Se også: Træer, planter og blomster, som kan være hensigtsmæssige at kende, dersom man er f.eks. ornitolog.

Efter de 8 første fotos herunder, ser du p.t mere end 1.563 fotos fordelt på 3 gallerier med i alt 7 sider, og planen er, at der vil tilkomme flere fotos efterhånden.

Jack på Saltholm.
Spætmejse.
Sjælden navnløs (hybrid) and, som minder lidt om en hvinand hun, i en svensk indsø.
Sjælden hybridand, formentlig gråand/krikand i Sct. Jørgens Sø på Frederiksberg DK.
Börringe vråk i Sydsverige.
Fiskeørn han i Nordsjælland. – Se fotos af parringen på reden, i galleri nedenfor. Hun sad i rede i et andet træ 35 meter væk.
Odinshane i Nivå Bugt den 12.06.2020.
Kongeedderfugl i Hundested – juvenil han den 05.02.2021 – enlig, sammen med edderfugle.
Amerikansk sortand i Kik Havn – juvenil han den 21.02.2021 – enlig og helt for sig selv.
Sølvhejre i Solbjerg Engsø den 24.02.2021.
Vandstær i Solbjerg Engsø den 24.02.2021.
Hvilken fugl? Mariehøj, Suså Landevej 16.05.2022.
Rovterne med én af to unger i Nivå Bugt 17.07.2022.

I de 3 gallerier herunder kan du klikke på 1. foto, og taste dig frem og tilbage i fotos med tastaturets piltaster (højrepil: frem i Galleriet og venstrepil: tilbage i Galleriet) – eller klikke på pile i højre og venstre side på skærmbilledet.

Der er 3 gallerier med i alt 7 sider (1.605 fotos), som man skifter imellem, ved at klikke på pilknapperne 1, 2 og 3 under gallerierne du ser nedenfor – og der er derfor mange flere fotos end du umiddelbart ser herunder, når du scroller nedad, hvor du kun ser første side i et galleri (pilknap 1):

Husk at klikke på pilknapperne 1, 2 og 3 ovenfor – for at se flere fotos.

Husk at klikke på pilknapperne 1, 2 og 3 ovenfor – for at se flere fotos.

Husk at klikke på pilknapperne 1, 2 og 3 ovenfor – for at se flere fotos.


CTRL + Home bringer dig til toppen af denne side. – Eller klik hér.

Gå til starten af hjemmesiden: Forside.